top of page

Paketit ja palvelut oman talon eteiseen Espoon Painiityssä


Espoon Painiityssä sijaitseva Hartelan asuntokohde Asunto Oy Lotankallio Espoo saa eteiseensä Postin tarjoaman Smartpost-pakettiautomaattipalvelun. Lotankallio on ensimmäinen Hartelan kohde, jossa tämä asukkaiden arkea helpottava palvelu otetaan käyttöön.

Smartpostin avulla talon asukkaat voivat vastaanottaa paketteja ja palveluja omaan taloyhtiöönsä Postin yhteistyökumppaneilta jopa saman päivän aikana tilauksesta.

- Lotankallio-kohde suunniteltiin alusta alkaen asiakasläheisesti ja tulevaisuutta ajatellen. Se ei ole mikään tavallinen taloyhtiö, vaan tarjoaa asukkailleen enemmän, kuten pihasaunan terasseineen ja vierashuoneen asukkaiden vieraille. Syksyllä valmistuneen yhtiön palvelueteistila otetaan käyttöön nyt, kun solmimme yhteistyösopimuksen Postin kanssa Smartpost-automaatista, kertoo asuntomyyntipäällikkö Hanne Miettinen Hartelasta.

Smartpost-automaatti sijaitsee lukollisessa yhteistilassa taloyhtiön ensimmäisessä kerroksessa. Smartpostiin voi vastaanottaa paketteja kaikista verkkokaupoista, jotka ovat Postin asiakkaita. Tyypillisesti automaattia käytetään esimerkiksi verkkokauppaostosten vastaanottamiseen, lähetysten palauttamiseen ja omien pakettien ja muiden postilähetysten lähettämiseen.

- Asukkaiden asumista ja arkea helpottavien teknologiaratkaisujen pohtiminen myös tulevaisuutta ajatellen on tänä päivänä rakennusliikkeen tehtävä. Smartpost-palvelu täydentää näitä ratkaisuja, ja myönteisten käyttökokemusten kautta tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä Postin kanssa myös muissa kohteissamme, jatkaa Miettinen.

Paketit tulevat omaan kerrostaloon normaalin postipaketin hinnalla, eli kotiinkuljetuksesta ei peritä lisämaksuja. Pakettien lähettäminen tapahtuu maksamalla lähetys netissä ja jättämällä koodilla varustettu paketti lokeroon. Myös valmiiksi maksetut kirjeet ja kortit voi jättää lokerikkoon lähetettäväksi.

- Tämä palvelu on rakennettu asukkaiden tarpeita kuunnellen. Smartpostit sujuvoittavat asukkaiden arkea, kun paketit ja palvelut voi ottaa vastaan itselleen parhaana hetkenä. Smartpostien kautta saatavat palvelut lisääntyvät huimasti vuoden sisällä. Kierrätys, huoltokorjaukset, pesulapalvelut ja esimerkiksi suutaripalvelut tuodaan myös kotirappuun, sanoo Postin pakettiliiketoiminnasta vastaava johtaja.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page