Paketit ja palvelut oman talon eteiseen Espoon Painiityssä


Espoon Painiityssä sijaitseva Hartelan asuntokohde Asunto Oy Lotankallio Espoo saa eteiseensä Postin tarjoaman Smartpost-pakettiautomaattipalvelun. Lotankallio on ensimmäinen Hartelan kohde, jossa tämä asukkaiden arkea helpottava palvelu otetaan käyttöön.

Smartpostin avulla talon asukkaat voivat vastaanottaa paketteja ja palveluja omaan taloyhtiöönsä Postin yhteistyökumppaneilta jopa saman päivän aikana tilauksesta.

- Lotankallio-kohde suunniteltiin alusta alkaen asiakasläheisesti ja tulevaisuutta ajatellen. Se ei ole mikään tavallinen taloyhtiö, vaan tarjoaa asukkailleen enemmän, kuten pihasaunan terasseineen ja vierashuoneen asukkaiden vieraille. Syksyllä valmistuneen yhtiön palvelueteistila otetaan käyttöön nyt, kun solmimme yhteistyösopimuksen Postin kanssa Smartpost-automaatista, kertoo asuntomyyntipäällikkö Hanne Miettinen Hartelasta.

Smartpost-automaatti sijaitsee lukollisessa yhteistilassa taloyhtiön ensimmäisessä kerroksessa. Smartpostiin voi vastaanottaa paketteja kaikista verkkokaupoista, jotka ovat Postin asiakkaita. Tyypillisesti automaattia käytetään esimerkiksi verkkokauppaostosten vastaanottamiseen, lähetysten palauttamiseen ja omien pakettien ja muiden postilähetysten lähettämiseen.

- Asukkaiden asumista ja arkea helpottavien teknologiaratkaisujen pohtiminen myös tulevaisuutta ajatellen on tänä päivänä rakennusliikkeen tehtävä. Smartpost-palvelu täydentää näitä ratkaisuja, ja myönteisten käyttökokemusten kautta tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä Postin kanssa myös muissa kohteissamme, jatkaa Miettinen.

Paketit tulevat omaan kerrostaloon normaalin postipaketin hinnalla, eli kotiinkuljetuksesta ei peritä lisämaksuja. Pakettien lähettäminen tapahtuu maksamalla lähetys netissä ja jättämällä koodilla varustettu paketti lokeroon. Myös valmiiksi maksetut kirjeet ja kortit voi jättää lokerikkoon lähetettäväksi.

- Tämä palvelu on rakennettu asukkaiden tarpeita kuunnellen. Smartpostit sujuvoittavat asukkaiden arkea, kun paketit ja palvelut voi ottaa vastaan itselleen parhaana hetkenä. Smartpostien kautta saatavat palvelut lisääntyvät huimasti vuoden sisällä. Kierrätys, huoltokorjaukset, pesulapalvelut ja esimerkiksi suutaripalvelut tuodaan myös kotirappuun, sanoo Postin pakettiliiketoiminnasta vastaava johtaja.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

SMART CITY & BUILDINGS

​PARTNERSHIPS & TICKETS
Mikko Huttunen
​+358 50 367 5966
mikko.huttunen(at)bignordic.com​
SPEAKING INQUIRIES
Aleksi Helander
+358 40 251 6598
aleksi.helander(at)bignordic.com

Subscribe to our newsletter and we'll inform you about upcoming B2B conferences most suitable for your profession and interests.
 

All new subscribers will receive a 15% discount voucher that can be used for participation tickets!

Big_logo_transparent.png

Business Insight Group

Kalevankatu 31,

00100 Helsinki
www.bignordic.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Vimeo Icon
SmartCity_2020_logo-02.png