Mietitkö, kuka kustantaisi kaupunkiinne sähköautojen latauspisteen, pakettiautomaatin ja kaupunkifillarit?

SMART CITY & BUILDINGS

VENUE: Kattilahalli, Helsinki
Sörnäisten rantatie 22,
00101 Helsinki, Finland​
​PARTNERSHIPS
Mikko Huttunen
​+358 50 367 5966
mikko.huttunen@bignordic.com​
LIPUT

Hannu Pikkarainen
+358 504 708 390
hannu.pikkarainen@bignordic.com

INTERNATIONAL PARTICIPANTS
& ACCREDITATION
customercare@bignordic.com

Big_logo_transparent.png

Business Insight Group

Kalevankatu 31,

00100 Helsinki
www.bignordic.com

Subscribe to our newsletter and we'll inform you about upcoming B2B conferences most suitable for your profession and interests.
 

All new subscribers will receive a 15% discount voucher that can be used for participation tickets!

Use the discount code
BIGEVENT to stay in
Kämp Collection Hotels

Mietitkö, kuka kustantaisi kaupunkiinne sähköautojen latauspisteen, pakettiautomaatin ja kaupunkifillarit?

 

Älykkäät ja asukkaiden rakastamat kaupunkiratkaisut tekevät ihmisten ja tavaroiden liikkumisesta joustavampaa ja ympäristöystävällisempää.

 

Oletko kaupungin tai suuren kiinteistön haltijan edustaja? Mietitkö, kannattaako esimerkiksi sähköautojen latauspisteitä pystyttää ennen kuin sähköautoja on tarpeeksi? Ja pohditko, onko ylipäätään kaupungin tehtävä tarjota asukkailleen latauspisteitä? Pitäisikö ihmisille tarjota yhteiskäyttöiset kaupunkipyörät tai helpottaa palvelujen kehittymistä esimerkiksi jakeluautomaateilla?

Clear Channelin tavoitteena on tehdä ihmisten ja tavaroiden liikkumisesta joustavampaa, ympäristöystävällisempää ja vähemmän ruuhkia aiheuttavaa. Julkiset latausasemat edistävät sähköautoilua, kaupunkipyörät lisäävät myös muun joukkoliikenteen käyttöä ja liikennekeskittymiin asennettavat pakettiautomaatit vähentävät päästöjä ja turhaa jakeluliikennettä. Nämä kaikki kaupunkilaisten rakastamat palvelut mahdollistetaan joko kokonaan tai osittain mainosrahalla.

Käymme jatkuvasti kaupunkien, kuntien ja suurten kiinteistömassojen omistajien kanssa neuvotteluja siitä, mihin heillä voitaisiin sijoittaa joko ensimmäinen tai seuraava Agora-pakettikioski tai sähköautojen latauspiste. Clear Channelin mainosrahalla pyöriviä pakettikioskeja on tällä hetkellä Helsingissä ja Tampereella. Latausasemia on Turussa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Suomessa kaupunkipyörät ovat yhteistyömme kautta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa. Toteutamme palvelut yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Kaikille tavarantoimittajille avoimet ja ympäri vuorokauden avoinna olevat Agora-kioskit löytävät yleensä paikkansa liikenteen solmukohdista, josta paketti on helppo napata matkaan. Näin vältetään ruuhkat ja päästöt, jotka aiheutuvat verkkokauppaostosten kuskaamisesta vastaanottajan kotiovelle pahimmillaan useita kertoja ennen tämän tavoittamista. Julkiset sähköautojen latauspisteet puolestaan madaltavat kaupunkilaisten kynnystä hankkia sähköauto.

Kaupunkien ei siis tarvitse miettiä, kuuluuko heidän tarjota asukkailleen nämä palvelut, sillä voimme toteuttaa ratkaisut mainonnan avulla yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Peräti 75 prosenttia maailman ihmisistä asuu kaupunkialueilla vuoteen 2050 mennessä. Tulevaisuudessa meitä saattaa odottaa kaaos, jos emme kehitä älykkäitä kaupunkiratkaisuja vastaamaan nopeasti muuttuvia tarpeita.

 


Lassi Tolonen
Tuote- ja kehitysjohtaja
Clear Channel

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

How to Manage Cybersecurity Risk in Smart Buildings

June 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts