Mietitkö, kuka kustantaisi kaupunkiinne sähköautojen latauspisteen, pakettiautomaatin ja kaupunkifil


Älykkäät ja asukkaiden rakastamat kaupunkiratkaisut tekevät ihmisten ja tavaroiden liikkumisesta joustavampaa ja ympäristöystävällisempää.

Oletko kaupungin tai suuren kiinteistön haltijan edustaja? Mietitkö, kannattaako esimerkiksi sähköautojen latauspisteitä pystyttää ennen kuin sähköautoja on tarpeeksi? Ja pohditko, onko ylipäätään kaupungin tehtävä tarjota asukkailleen latauspisteitä? Pitäisikö ihmisille tarjota yhteiskäyttöiset kaupunkipyörät tai helpottaa palvelujen kehittymistä esimerkiksi jakeluautomaateilla? Clear Channelin tavoitteena on tehdä ihmisten ja tavaroiden liikkumisesta joustavampaa, ympäristöystävällisempää ja vähemmän ruuhkia aiheuttavaa. Julkiset latausasemat edistävät sähköautoilua, kaupunkipyörät lisäävät myös muun joukkoliikenteen käyttöä ja liikennekeskittymiin asennettavat pakettiautomaatit vähentävät päästöjä ja turhaa jakeluliikennettä. Nämä kaikki kaupunkilaisten rakastamat palvelut mahdollistetaan joko kokonaan tai osittain mainosrahalla. Käymme jatkuvasti kaupunkien, kuntien ja suurten kiinteistömassojen omistajien kanssa neuvotteluja siitä, mihin heillä voitaisiin sijoittaa joko ensimmäinen tai seuraava Agora-pakettikioski tai sähköautojen latauspiste. Clear Channelin mainosrahalla pyöriviä pakettikioskeja on tällä hetkellä Helsingissä ja Tampereella. Latausasemia on Turussa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Suomessa kaupunkipyörät ovat yhteistyömme kautta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa. Toteutamme palvelut yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Kaikille tavarantoimittajille avoimet ja ympäri vuorokauden avoinna olevat Agora-kioskit löytävät yleensä paikkansa liikenteen solmukohdista, josta paketti on helppo napata matkaan. Näin vältetään ruuhkat ja päästöt, jotka aiheutuvat verkkokauppaostosten kuskaamisesta vastaanottajan kotiovelle pahimmillaan useita kertoja ennen tämän tavoittamista. Julkiset sähköautojen latauspisteet puolestaan madaltavat kaupunkilaisten kynnystä hankkia sähköauto. Kaupunkien ei siis tarvitse miettiä, kuuluuko heidän tarjota asukkailleen nämä palvelut, sillä voimme toteuttaa ratkaisut mainonnan avulla yhteistyökumppaneidemme kanssa. Peräti 75 prosenttia maailman ihmisistä asuu kaupunkialueilla vuoteen 2050 mennessä. Tulevaisuudessa meitä saattaa odottaa kaaos, jos emme kehitä älykkäitä kaupunkiratkaisuja vastaamaan nopeasti muuttuvia tarpeita.

Lassi Tolonen Tuote- ja kehitysjohtaja Clear Channel

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

SMART CITY & BUILDINGS

​PARTNERSHIPS & TICKETS
Mikko Huttunen
​+358 50 367 5966
mikko.huttunen(at)bignordic.com​
SPEAKING INQUIRIES
Aleksi Helander
+358 40 251 6598
aleksi.helander(at)bignordic.com

Subscribe to our newsletter and we'll inform you about upcoming B2B conferences most suitable for your profession and interests.
 

All new subscribers will receive a 15% discount voucher that can be used for participation tickets!

Big_logo_transparent.png

Business Insight Group

Kalevankatu 31,

00100 Helsinki
www.bignordic.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Vimeo Icon
SmartCity_2020_logo-02.png