Tulevaisuuden Itämeri vaatii panostuksia nyt

SMART CITY & BUILDINGS

VENUE: Kattilahalli, Helsinki
Sörnäisten rantatie 22,
00101 Helsinki, Finland​
​PARTNERSHIPS
Mikko Huttunen
​+358 50 367 5966
mikko.huttunen@bignordic.com​
LIPUT

Hannu Pikkarainen
+358 504 708 390
hannu.pikkarainen@bignordic.com

INTERNATIONAL PARTICIPANTS
& ACCREDITATION
customercare@bignordic.com

Big_logo_transparent.png

Business Insight Group

Kalevankatu 31,

00100 Helsinki
www.bignordic.com

Subscribe to our newsletter and we'll inform you about upcoming B2B conferences most suitable for your profession and interests.
 

All new subscribers will receive a 15% discount voucher that can be used for participation tickets!

Use the discount code
BIGEVENT to stay in
Kämp Collection Hotels

Tulevaisuuden Itämeri vaatii panostuksia nyt

September 8, 2017

 

Itämeren tila on jo pitkään ollut kriittinen. Sen kohtaamat haasteet, joista suurimpia ovat rehevöityminen, raskas meriliikenne sekä ilmastonmuutoksen paine ja roskaantuminen, ovat rajuja. Meidän tavoitteena on, että Itämeren tulevaisuus olisi puhtaampi. Koska Itämeren ravinnekuormitus on ollut vuosikymmeniä moninkertainen sen sietokykyyn nähden, tämä vaatii pitkäjänteistä panostusta ja uusia avauksia. 

Uusia tapoja osallistua Itämeren suojeluun tarvitaan, jotta yhä useampi taho innostuisi siitä. DROPPilla uskomme, että osallistumisen kynnystä pitää madaltaa, ettei kiinnostus Itämerta kohtaan hiivu jo ennen kuin työ sen pelastamiseksi on päässyt kunnolla alkuun. 

 

Siksi tavoitteenamme on tuoda Itämeren suojelu kuluttajien ja yritysten arkeen. Uskomme, että kun osallistuminen on tarpeeksi helppoa voi useampi taho olla auttamassa Itämerta sen kohtaamien haasteiden kanssa. Lukuisat yritykset, kahvilat ja ravintolat ovat ottaneet valikoimiinsa DROPP-vedet, ja monet kuluttajat valitsevat sen janojuomakseen, muiden lähdevesien sijaan. Kuluttajille ja päättäjille kyseessä on yksinkertainen valinta kulutuksen suhteen, mutta Itämeren kannalta merkitys on suuri. DROPP lahjoittaa 100 % voitostaan Itämeren suojeluun, eli jokainen juotu DROPP-vesi on teko Itämeren puolesta. 

 

Myös Smart City Nordic -tapahtuma haluaa olla osana Itämeren suojeluketjua ja on siksi valinnut kumppanikseen DROPPin. Tämä on DROPPille hieno mahdollisuus luoda uusia suhteita tahoihin, jotka kehittävät kaupunkejamme kestävämpään ja vesistöjä vähemmän kuormittavaan suuntaan. Ydinviesti on yksinkertainen: tulevaisuuden puhtaampi Itämeri vaatii panostuksia jo nyt, ja jokainen voi vaikuttaa, esimerkiksi valitsemalla DROPP-veden.

 

DROPP on suomalainen yhteiskunnallinen yritys, joka lahjoittaa 100 % voitostaan Itämeren suojeluun. Tähän mennessä tehty lahjoitussumma on 60 000 euroa, ja uusi lahjoitus tehdään taas kalenterivuoden vaihtuessa. DROPP osallistuu Itämeren suojeluun lahjoittamalla voittonsa kokonaisuudessaan kumppaneilleen: Baltic Sea Action Groupin tekemään Itämeri-työhön ja Helsingin yliopiston merentutkimukseen. 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

How to Manage Cybersecurity Risk in Smart Buildings

June 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts